Garantiemakelaar: ook voor de koper

In Nederland is het behoorlijk vanzelfsprekend dat als je je huis verkoopt, je dit samen doet met een makelaar. Bijvoorbeeld omdat deze veel werk uit handen neemt of omdat hij de markt goed kent. Maar ook als koper ben je bij ons aan het goede adres.

Kat in de zak?
Hoe gewoon het ook is om een makelaar in de hand te nemen bij verkoop, zo gewoon is het om als koper zonder de bijstand van een expert te opereren. Huizen zoeken is via onze site, garantiemakelaars.nl, of funda.nl een makkie en een afspraak voor bezichtiging is zo gemaakt. Ga je vervolgens in onderhandeling, dan kan gedegen advies helpen. Je wilt immers geen kat in de zak kopen of te veel betalen.

Gedegen kennis
Als Garantiemakelaar staan wij je graag bij en dan niet alleen bij de prijsonderhandelingen. Ook eerder kunnen wij al van dienst zijn. Zo kent de Garantiemakelaar de lokale markt als geen ander en wordt het zoeken naar een woning die aan al je woonwensen voldoet een stuk eenvoudiger. Gaat het daarna over bieden, dan is onze kennis van de lokale markt en de prijzen die hierbij horen van belang om de verkopende makelaar tegenwicht te kunnen bieden. Indien gewenst laten wij onderzoek doen naar de bouwkundige staat van een pand of een bodemonderzoek uitvoeren of vragen wij om een kadastraal onderzoek. Om verrassingen achteraf te voorkomen.

Paraat
Na de aankoop staan wij eveneens paraat. Bijvoorbeeld om samen de opleverinspectie uit te voeren of om te checken of alles in de staat is zoals was afgesproken bij de verkoop. Daarnaast bekijken wij of het koopcontract aan alle (juridische) voorwaarden voldoet. Als Garantiemakelaar zijn wij immers pas tevreden als jij dat ook bent.

Wees welkom
Kijk voor een uitgebreid overzicht van onze diensten – én garanties – op onze website. Of loop bij ons binnen voor een informatief gesprek.