Skip to content

These are reviews of Van den Buijs Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Reviews

Read about our customers' experiences ...

9.8

Makelaar Peter Burger heeft zich met volle inzet zeer betrouwbaar en met veel marktkennis voor de verkoop van ons huis ingezet. Hij was altijd bereikbaar zelfs in de weekeinden. Ook zijn adviezen zijn altijd zeer weaardevol gebleken 100% betrouwbaar is onze mening

rate us with a 9.8

published on

9

We zijn heel goed geholpen, goede en duidelijke communicatie en adviezen, ondanks dat we er zelf een hard hoofd in hadden soms hebben ze toch snel en goed een mooie opbrengst gerealiseerd met prettige afspraken met de nieuwe eigenaren. Deze makelaar kunnen wij zeer aanbevelen.

rate us with a 9

published on

8.5

Net als bij aankoop van vorige huizen erg blij met de diensten van BurgervanLeeuwen, makkelijk in contact goed bereikbaar en altijd eerlijk!

rate us with a 8.5

published on

9.3

Vond het een heel prettig verloop. Aardige makelaar, goede idee├źn Deskundig , ge├»nteresseerd in wat wij wilden, meedenkend met bepaalde zaken, kortom het is ons goed bevallen. Makelaar om aan te raden.

rate us with a 9.3

published on

8

Het contact verliep prettig. Op vragen werd snel en adequaat geantwoord. De woning is redelijk snel verkocht voor een acceptabele prijs en alles is afgehandeld binnen de gestelde termijn van de aankoper en verkoper.

rate us with a 8

published on

8.8

Hele fijne en deskundige begeleiding gehad bij de verkoop van ons huis. Het hele proces is naar volle tevredenheid verlopen.

rate us with a 8.8

published on

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Van den Buijs Garantiemakelaars is rated with an 8,9

At Van den Buijs your wishes always have priority. That’s why our customers rate us with an 8,9 out of 10. Curious why?