Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Aardbeistraat 8 5632 SH Eindhoven

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me

Verkocht o.v.

€ 399.000,- k.k.

Riante gezinswoning met ruime berging, garage en een privacy biedende achtertuin, gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “Vaartbroek”. Alle denkbare voorzieningen zoals WoensXL, Winkelcentrum Vaartbroek, het Catharinaziekenhuis, het Maxima Medisch Centrum, (basis-) scholen, diverse sportaccommodaties, uitvalswegen en de natuur (De Dommelvallei) zijn op korte afstand.

Bouwjaar: 1968
Woonopp.: circa 123 m²
Perceel opp.: 230 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Een echte gezinswoning. Veel leefruimte en 5 slaapkamers.
– Zeer kindvriendelijke buurt, dus ideaal voor jonge gezinnen.
– Energiezuinige woning (C-label).
– De woning is solide gebouwd en goed onderhouden. De koper dient echter wel rekening te houden met moderniseringskosten.

Indeling:

Begane grond:
– Overdekte entree/hal met de meterkast.
– Luxe en geheel betegelde toiletruimte met een hangend toilet, fonteintje en mechanische ventilatie.
– Gezellige woonkamer (oppervlakte: circa 35 m²), voorzien van een strokenparket, een inbouwkast, een potkacheltje en een open trap naar de 1e verdieping.
– Keuken (oppervlakte: circa 7 m²) met een nette keuken inrichting voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast.

1e Verdieping:
– Overloop met een afsluitbare vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
– 3 royale slaapkamers (oppervlakten: circa 9, 12 en 15 m²); alle kamers zijn voorzien van een wastafel; de beide achter slaapkamers zijn voorzien van rolluiken, de voorslaapkamer biedt toegang tot het balkon.
– Luxe en geheel betegelde badkamer, voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, een wastafel, hangend toilet, designradiator en een aansluiting voor de wasmachine.

2e Verdieping:
– Overloop.
– Grote zolderberging met CV-opstelling.
– 2 fijne slaapkamers (oppervlakten: circa 6 en 8 m²); beide kamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Bijgebouwen:
– Ruime gemetselde berging (oppervlakte: circa 8 m²), voorzien van elektra.
– Gemetselde garage (binnenwerks afmeting: 5.79 X 3,01 m¹), voorzien van elektra en een stalen kanteldeur.

Buitenterrein:
– Fraai aangelegde voortuin.
– Privacy biedende achtertuin met een gazon, terras, borderbeplanting en een overkapte achterom naar het buurpad.

Uitnodiging:

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 123 m2
  • 230 m2
  • 5

Features Aardbeistraat 8

Overdracht

Vraagprijs€ 399.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte230 m2
Woonoppervlakte123 m2
Inhoud435 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1968
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Monthly costs

Location Aardbeistraat 8

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

226.868

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

44%

20% NL

25%

20% NL

31%

20% NL

Comparable listings