Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Korenland 34 5663 HE Geldrop

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me

Verkocht

€ 369.000,- k.k.

Ruime en solide gebouwde tussenwoning met een tuingerichte woonkamer, 4 (slaap)kamers op de verdiepingen en een gemetselde berging achter in de op het zuidwesten gelegen achtertuin. Deze ideale gezins-/starterswoning is fraai gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “Bronzenwei” (“Zesgehuchten”) aan een autoluwe woonstraat.

Bouwjaar: 1989
Woonopp.: circa 119 m²
Perceel opp.: 158 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Ideale gezins-/starterswoning, rustig gelegen aan een breed opgezette straat in de populaire en kindvriendelijke woonwijk “Bronzenwei” (“Zesgehuchten
– Centrale ligging op enkele autominuten van Rijksweg A-67 en 10 autominuten van het centrum van Eindhoven. Het gezellige centrum van Geldrop, alsmede het NS-station zijn op fietsafstand.
– Met 3 Slaapkamers op de 1e verdieping en de mogelijkheid voor een 4e en eventueel 5e slaapkamer op de 2e verdieping.
– Solide gebouwd, maar koper dient rekening te houden met enige moderniseringskosten.
– Hier is sprake van een voormalige huurwoning. Daarom zullen er specifieke artikelen opgenomen worden in de koopovereenkomst.
– De akte van levering dient te passeren bij een vaste projectnotaris. De hypotheekakte kunt u uiteraard laten passeren bij een notaris van uw keuze.

Indeling:

Begane grond:
– Overdekte entree/hal met de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping.
– Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een toilet en een fonteintje.
– Tuingerichte woonkamer (oppervlakte, inclusief open keuken, circa 38 m²), voorzien van een fraaie laminaatvloer een grote, praktische trapkast en de achterdeur naar de zonnige achtertuin.
– Open keuken, gesitueerd aan de voorzijde van de woning, met een MDF keukeninrichting, voorzien van een RVS spoelbak, diverse onder- en bovenkastjes, een gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast met een vriesvakje en een vaatwasser.

1e Verdieping:
– Overloop met de vaste trap naar de 2e verdieping.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: resp. circa 8, 12 en 15 m²), waarvan 2 voorzien van een laminaatvloer.
– Grotendeels betegelde badkamer, voorzien van een wastafel, een ligbad met douchegarnituur en een 2e toilet.

2e Verdieping:
– Grote, open zolderruimte, extra ruimtelijk door het puntdak, met de C.V.-opstelling, de aansluitingen voor de wasapparatuur, mechanische ventilatie-unit en een Velux dakraam aan de achterzijde. Deze ruimte biedt veel mogelijkheden, onder andere voor extra slaapkamer(s).

Bijgebouwen:
– Gemetselde berging (afmetingen binnenwerks: circa 2,5 x 3 m¹), voorzien van elektra.

Buitenterrein:
– Aangelegde voortuin.
– Op het Zuidwesten gelegen achtertuin met een betegeld terras en een volwassen borderbeplanting.
– Achterom via een poort naar het achtergelegen buurpad.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 119 m2
  • 158 m2
  • 3

Features Korenland 34

Overdracht

Vraagprijs€ 369.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte158 m2
Woonoppervlakte119 m2
Inhoud395 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1989
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Monthly costs

Location Korenland 34

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

39.078

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

28%

20% NL

35%

20% NL

37%

20% NL

Comparable listings