Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Baroniehof 206 5709 HD Helmond

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me

Verkocht o.v.

€ 275.000,- k.k.

Gezellige en goed onderhouden hoekwoning met een aangebouwde garage en een privacy biedende achtertuin. Dit fijne huis is gelegen in een groene omgeving in het mooiste gedeelte van de Rijpelberg.

Bouwjaar: 1983.
Woonopp.: circa 102 m²
Perceel opp.: 174 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Leuke kindvriendelijke ligging met in de buurt diverse scholen, winkelcentrum Brouwhorst, NS-station Brouwhuis, recreatieplas Berkendonk, dierenpark De Rippert etc..
– 4 Slaapkamers
– Goede bouwkwaliteit met betonnen verdiepingsvloeren en hardhouten kozijnen.
– Goed geïsoleerd woonhuis. Het energielabel is B.

Indeling:

Begane grond:
– Overdekte entree/hal met de meterkast (4 groepen, een kookgroep, 2 aardlekschakelaars en een aansluiting op het glasvezelnetwerk), een garderobehoek en de trapopgang naar de 1e verdieping.
– Toilet met fonteintje.
– Tuingerichte woonkamer (oppervlakte: circa 27 m²), voorzien van een grintkorrelvloer, een spanplafond, een ruime trapkast met het doorstoomapparaat t.b.v. de stadsverwarming en een airco..
– Half open keuken (oppervlakte: circa 6 m²), met een MDF-inrichting in hoekopstelling, voorzien van een RVS-spoelbak, keramische kookplaat, vlakscherm afzuigkap, koel-/vriescombinatie, en een combimagnetron.

1e Verdieping:
– Overloop met een vaste trap naar de 2e verdieping.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: circa 7, 10 en 12 m²), waarvan 2 kamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
– ruime badkamer, voorzien van een wastafel met meubel, een ligbad/douche, een toilet en een aansluiting voor de wasmachine.

2e verdieping:
– Overloop.
– Riante 4e slaapkamer (oppervlakte: circa 12 m²).

Bijgebouwen:
– Aangebouwde garage (afmetingen binnenwerks: circa 2,74 X 5,98 m¹), voorzien van elektrisch bedienbare sectionaaldeur.

Buitenterrein:
– Aangelegde voortuin.
– Oprit.
– Privacy biedende achtertuin, voorzien van sierbestrating, plantenborders en een handig tuinhuisje.

Uitnodiging:

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 102 m2
  • 174 m2
  • 5

Features Baroniehof 206

Overdracht

Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte174 m2
Woonoppervlakte102 m2
Inhoud418 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1983
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Monthly costs

Location Baroniehof 206

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

90.603

Comparable listings