Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis De Daal 2 5674 SM Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me

Verkocht o.v.

€ 629.000,- k.k.

Karakteristieke villa met garage, carport en diverse andere bijgebouwen, gelegen op rustige locatie in het kerkdorp Gerwen. Het perceel is maar liefst 1.164 m².

Bouwjaar: 1975.
Woonopp.: circa 164 m²
Perceel opp.: 1.164 m².
Aanvaarding: in overleg.

Bijzonderheden:
– Rustig gelegen in een kindvriendelijke en groene woonomgeving in het kerkdorp “Gerwen”. Nabij landerijen en de Lieshoutse en Stiphoutse bossen. Een basisschool is op loopafstand en alle overige voorzieningen, zoals winkels, restaurants, terrassen zijn op enkele auto-/fietsminuten.
– Het betreft hier een solide gebouwd woonhuis. Wel dient men rekening te houden met significante opknap- en moderniseringskosten.
– Hele leuke architectonische stijlelementen, zoals een vide, hoge decoratieve raampartijen, ovale keukeninrichting etc…
– Zeer grote achtertuin. Ideaal voor de tuinliefhebber, het hebben van een moestuin of het aanleggen van een zwembad.

Indeling:

Begane grond:
– Entree/ruime hal met vide, de meterkast (10 groepen en 2 aardlekschakelaars), een borderstrap naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer.
– Luxe toiletruimte met een hangend closet en een fonteintje.
– L-vormige woonkamer (oppervlakte: circa 47 m²) met een verwarmde tegelvloer, gestukadoorde wand- en plafondafwerking, een schouw met houtkachel en een fraaie vaste kastenwand. Prachtige daglichttoetreding!
– Halfopen keuken (oppervlakte: circa 13 m²) met een opvallende ovale handgemaakte keukeninrichting met veel kasruimte en voorzien van een RVS spoelbak met Quooker, , inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, combi-oven en een close-in-boiler. Alle apparaten zijn van een A-merk.
– Fraaie tuinkamer/serre (oppervlakte: circa 13 m²) met verwarmde tegelvloer, een gestukadoord plafond met spotjes, een ingebouwde wijnbewaarkast en een panoramisch uitzicht over de tuin.
– Praktische bijkeuken, met de aansluitingen voor wasmachine en droger, een uitstortgootsteen en een grote, ingebouwde voorraadkast en een achterdeur naar de tuin.
– Inpandig te bereiken garage/berging (afmetingen binnenwerks: circa 2,83 x 4,75 m¹), met een stalen/houten kanteldeur en de CV-opstelling.

1e Verdieping:
– Overloop met veel ingebouwde kastruimte.
– Slaapkamer (oppervlakte: circa 14 m²) met een vaste kastenwand, een airco en een open verbinding naar de badkamer.
– Ruime en luxe badkamer, voorzien van een fraaie tegelvloer, een badkamermeubel met dubbele wastafel en veel bergruimte, designradiator, inloopdouche met een handdouche en rainshower en een hangend toilet.
– Nog af te werken slaapkamer (oppervlakte: circa 10 m²).
– Slaapkamer met toegang naar het balkon en luik naar de zolder (oppervlakte: circa 17 m²).

2e Verdieping:
– Ruime en praktische bergzolder, te bereiken met een vouwtrapje.

Buitenterrein:
– Aangelegde voortuin en een dubbele oprit. Hier is ook een carport met sectionaaldeur.
– Zeer grote, gedeeltelijk aan te leggen zij- en achtertuin met enkele grote, volwassen bomen en een houten tuinschuur, houten tuinchalet, plantenborder en een groot terras met sierbestrating.

Uitnodiging:

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 164 m2
  • 1.164 m2
  • 3

Features De Daal 2

Overdracht

Vraagprijs€ 629.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.164 m2
Woonoppervlakte164 m2
Inhoud658 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1975
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Monthly costs

Location De Daal 2

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

23%

20% NL

39%

20% NL

38%

20% NL

Comparable listings