Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis De Vlos 1 5673 KS Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me
Plan viewing

Beschikbaar

Plan viewing

€ 660.000,- k.k.

Royaal vrijstaand-geschakeld woonhuis met praktijkruimte, grote inpandige schuur/hobbyruimte en 4 slaapkamers. Deze comfortabele en energiezuinige woning is gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie in Nuenen-Oost.

Bouwjaar: 1984.
Woonopp.: circa 179 m²
Perceel opp.: 356 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:

– Zeer gunstige ligging t.o.v. de uitvalswegen richting Eindhoven en Helmond. Je bent snel op je werk of in de stad!
– Ideaal voor thuiswerken of praktijk aan huis met daarnaast ook volop leefruimte voor het gezin.
– Instapklare woning met een hoog afwerkingsniveau.
– Energiezuinige woning met 16 zonnepanelen. Het energielabel is C.

Indeling:

Begane grond:

– Entree/hal met de trapopgang naar de 1e verdieping.
– Luxe en geheel betegelde toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje.
– Royale woonkamer (oppervlakte, inclusief open keuken, circa 56 m²) met een fraaie, verwarmde tegelvloer, gestukadoorde wanden en plafonds, een prachtige Leenders houtkachel en een schuifpui naar de achtertuin.
– Open keuken met een luxe U-vormige keukeninrichting, voorzien van een fraai RVS kooktoestel (Bosch) met 5 pitten en een oven, RVS afzuigkap (Bosch), magnetron (Bosch), koelkast (Bosch) en een vaatwasser (AEG).
– Bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger en veel ingebouwde kastruimte.
– Fijne kantoor-/praktijkruimte (oppervlakte: circa18 m²) met een eigen ingang en voorzien van een laminaatvloer, gestukadoorde wanden en plafonds en de meterkast (12 groepen, een extra groep t.b.v. het terug leveren zonnepanelen en 3 aardlekschakelaars).
– Luxe en geheel betegelde toiletruimte (t.b.v. de prakrijkruimte) met een wandcloset en een fonteintje.
– Ruime inpandige en verwarmde berging/hobbyruimte garage (oppervlakte: circa 19 m²) met een loopdeur naar het terras en een uitstortgootsteen.

1e Verdieping:

– Ruime overloop met de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: respectievelijk circa 10, 12 en 14 m²). Alle kamers zijn voorzien van een laminaatvloer en gestukadoord. De kleinste voorslaapkamer is voorzien van een fraai wastafelmeubel. De achter slaapkamer is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
– Ruime, luxe en geheel betegelde badkamer, voorzien van een dubbel wastafelmeubel, douchecabine, groot ligbad (Villeroy en Boch), wandcloset en een elektrisch bedienbaar rolluik.

2e Verdieping:

– Overloop.
– Zolderberging met CV-opstelling.
– Fijne slaapkamer (oppervlakte: circa 11 m²) met 2 grote dakramen en veel ingebouwde kastruimte.

Bijgebouwen:

– 2 houten bergingen (oppervlakten: respectievelijk circa 8 en 13 m²), voorzien van elektra.

Buitenterrein:

– Fraai aangelegde voor- en zijtuin en een brede oprit (voor 2 auto’s).

– Privacy biedende achtertuin met een gazon, borderbeplanting en een achterom.

Uitnodiging:

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 179 m2
  • 356 m2
  • 4

Features De Vlos 1

Overdracht

Vraagprijs€ 660.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte356 m2
Woonoppervlakte179 m2
Inhoud665 m3

Bouw

SoortHerenhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1984
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Monthly costs

Location De Vlos 1

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

24%

20% NL

33%

20% NL

43%

20% NL

Comparable listings