Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Kapmeeuwhof 16 5672 EC Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me

Verkocht

€ 375.000,- k.k.

Ruime hoekwoning met een goed bemeten en gemoderniseerde woonkamer, een half open keuken en 4 ruime slaapkamers op de verdiepingen. De zonnige achtertuin is op het westen gelegen en beschikt over een vrijstaande berging achter in de tuin. Zowel de voor- als de achtertuin zijn enkele jaren geleden opnieuw aangelegd en onderhoudsvriendelijk gemaakt. Deze ideale gezinswoning is fraai en gunstig geleden in Nuenen-zuid aan een breed opgezette straat en met het vernieuwde winkelcentrum Kernkwartier op minder dan 100 meter loopafstand.

Bouwjaar: 1974
Woonopp.: circa 124 m²
Perceel opp.: 225 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Ruime en gunstig gesitueerde hoekwoning met 4 goed bemeten slaapkamers, dus ideaal voor gezinnen.
– De woning is gelegen in het midden van een verkeersarme woonstraat in Nuenen-Zuid. Enkel bestemmingsverkeer en daardoor zeer kindvriendelijk.
– Als u de straat uitloopt treft u het vernieuwde Winkelcentrum ‘Kernkwartier’ met een keur aan winkels, waaronder 2 supermarkten (Jumbo en Lidl). Ook treft u op korte afstand diverse sportaccommodaties, scholen, speelveldjes, openbaar vervoer en het gezellige dorpscentrum.
– In december 2021 is de hele woning, uitgezonderd 2 slaapkamers op de 1e verdieping, voorzien van nieuw glad stucwerk op de wanden en plafonds. Ook is de trap toen opnieuw geschilderd.
– De woning is volledig voorzien van isolerende beglazing en de raamkozijnen op de begane grond en 1e verdieping zijn van onderhoudsvriendelijke kunststof.
– Zowel de voor- als achtertuin zijn in circa 2016 opnieuw aangelegd en onderhoudsvriendelijk gemaakt. Ook zijn de schuttingen aan beide zijdes vervangen en is er een ruime gemetselde berging achterin de tuin.
– Volop parkeergelegenheid voor de woning op eigen perceel.

Indeling:

Begane grond:
– Entree/hal met de meterkast, een extra bergkast en toegang tot de toiletruimte en de woonkamer.
– Gedeeltelijk betegelde toiletruimte met een closet en een fonteintje.
– Gezellige Z-vormige woonkamer (oppervlakte: circa 35 m²) met recent glad gestucte wanden en plafond en voorzien van een doorgelegde laminaatvloer. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde het eetgedeelte met fijn zicht op de eigen tuin en een open brede doorgang naar de keuken.
– Half open keuken (oppervlakte: circa 9 m²) met een keukeninrichting in hoekopstelling, voorzien van een 1½ RVS spoelbak, een gaskookplaat, oven, RVS afzuigkap en vaatwasser. Een losse grote koel-/vriescombinatie wordt ter overname aangeboden. Hier ook de achterdeur met toegang tot de zonnige tuin.

1e Verdieping:
– Overloop met de afgesloten vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
– 3 ruime slaapkamers (oppervlakten: resp. circa 10, 12 en 13 m²). Allen voorzien van een laminaatvloer identiek aan de begane grond vloer en kunststof kozijnen met draaikiepramen.
– Geheel in lichte tinten betegelde badkamer, voorzien van een ligbad met thermostaatkraan en douchegarnituur, een 2e closet, wastafelmeubel, designradiator en mechanische ventilatie.

2e Verdieping:
– Uitzonderlijk nette voorzolder met inbouwspots in het glad gestucte plafond, veel open bergruimte, de CV-opstelling en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Indien gewenst, ook de badkamer is voorzien van extra aansluitingen voor de wasapparatuur.
– Royale 4e slaapkamer/masterbedroom (oppervlakte: circa 16 m²), met een laminaatvloer en een Velux dakraam aan de achterzijde.

Bijgebouwen:
– Gemetselde berging (afmetingen binnenwerks: circa 2,52 x 5,18 m¹), voorzien van elektra. De berging is gelegen achter in de tuin en ernaast is een dichte doorgang gecreëerd waar momenteel ruimte is voor het netjes wegbergen van de kliko’s.

Buitenterrein:
– Strak betegelde voortuin met parkeergelegenheid voor minimaal 2 auto’s.
– Zonnige, op het westen gelegen, onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin. Het grootste deel is betegeld en daarnaast voorzien van een plantenborder, buitenkraantje en zonneluifel aan het huis. Het stuk tuin aan de zijkant van de woning is geheel voorzien van kunstgras.
– Achterom aan de zijkant van het perceel via een afsluitbare poort.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 124 m2
  • 225 m2
  • 4

Features Kapmeeuwhof 16

Overdracht

Vraagprijs€ 375.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte225 m2
Woonoppervlakte124 m2
Inhoud438 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1974
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Monthly costs

Location Kapmeeuwhof 16

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

25%

20% NL

41%

20% NL

34%

20% NL

Comparable listings