Skip to content

Te koop: woonhuis Laar 24 5674 RD Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me

Verkocht

€ 499.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Properties>
  3. koop Nuenen Laar 24

Karakteristiek vrijstaand woonhuis met een grote vrijstaande garage en een zeer diepe achtertuin. Gelegen op een perceel van maar liefst circa 820 m² en de ligging is zeker fraai te noemen! Aan een straat met kenmerkende bomen, op loopafstand van de dorpskern van Gerwen en met vrij uitzicht over een prachtig aangelegd driehoekig groen speelveld.

Bouwjaar: 1958
Woonopp.: circa 121 m²
Inhoud: circa 493 m³ exclusief garage
Perceel opp.: circa 820 m²*
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Rustig gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving in het kerkdorp “Gerwen”. Nabij landerijen en de Lieshoutse en Stiphoutse bossen. Een basisschool is op loopafstand en alle overige voorzieningen, zoals winkels, restaurants, terrassen zijn op enkele auto/fietsminuten.
– Open ligging en prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde over gemeentegroen/speelveld “De Tip”.
– Het betreft hier een solide gebouwd woonhuis. Wel dient men rekening te houden met moderniseringskosten.
– Momenteel zijn er 3 slaapkamers op de verdieping en 2 badkamers, waarvan 1 op de begane grond.
– De grote vrijstaande garage is ideaal voor de klusser of kleine ondernemer en er is veel parkeergelegenheid op de eigen oprit.
– *Het achterste stukje van de tuin is verkocht aan de achterburen en het exacte perceel wordt nog definitief ingemeten.
– Over blijft een perceel grond van maar liefst circa 820 m² en een circa 43 m¹ diepe achtertuin. Ideaal voor de tuinliefhebber, het hebben van een moestuin of het aanleggen van een zwembad.

Verkoper aan het woord: “Als kind heb ik graag in dit huis gewoond. We hadden ruimte genoeg. Buiten hebben we veel gespeeld in de grote tuin achter het huis. We mochten holen graven en we hadden een groentetuin. Ook voor het huis een voetbalveldje en ruimte voor te spelen, met kinderen uit de buurt. Dat was de tip, die noemden we zo. Nu is het een speeltuin”

Indeling:

Begane grond:
– Entree/ruime hal met de meterkast, de trapopgang naar de 1e verdieping en met toegang tot de woonkamer, keuken en kelder.
– Voorraadkelder, circa 1,55 m¹ hoog, met een tegelvloer en betegelde wanden.
– L-woonkamer (oppervlakte: circa 30 m²) met een laminaat vloerafwerking, een structuur wandafwerking, balken plafond, schouw met open haard en meerdere grote raampartijen.
– Dichte keuken (oppervlakte: circa 10 m²) met een eenvoudige keukeninrichting in wandopstelling, voorzien van een dubbele RVS spoelbak, een 4-pits gasfornuis met oven, afzuigkap en een geiser.
– Zeer ruime bijkeuken (oppervlakte: circa 10 m²), met de aansluitingen voor de wasapparatuur en de achterdeur.
– Gedeeltelijk betegelde toiletruimte.
– Aangebouwde tweede badkamer met een ligbad en een wastafel.

1e Verdieping:
– Overloop, met de vlizotrap naar de zolder.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: resp. circa 12, 13 en 13 m²). Alle kamers zijn voorzien van vloerbedekking en een praktische vaste muurkast. De slaapkamer aan de achterzijde heeft tevens een vaste wastafel.
– Ruime, licht betegelde badkamer, voorzien van een douchecabine, een wastafel, wandcloset, open legkast en mechanische ventilatie.

2e Verdieping:
– Bergzolder in 2 compartimenten met de CV-opstelling.

Bijgebouw:
– Grote vrijstaande gemetselde garage (afmetingen binnenwerks: circa 3,70 x 8,64 m¹), met een stalen kanteldeur aan de voorzijde en een extra loopdeur en meerdere ramen aan de tuinzijde. De garage is voorzien van elektra, een gedeeltelijke vliering en een pannendak.

Buitenterrein:
– Diepe, circa 14 m¹ tot aan poort, betegelde oprit. Plaats voor het parkeren van meerdere auto’s achter elkaar.
– Net onderhouden voortuin, voornamelijk met grasgazon.
– Zeer diepe achtertuin, met een grote betegelde plaats aan huis, een groot grasgazon, een beregeningsinstallatie en diverse plantenborders met enkele hoge bomen. Zie ook de informatie m.b.t. de achtertuin bij bijzonderheden.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 121 m2
  • 820 m2
  • 3

Features Laar 24

Overdracht

Vraagprijs€ 499.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte820 m2
Woonoppervlakte121 m2
Inhoud493 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1957
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers2

Monthly costs

Location Laar 24

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

23%

20% NL

39%

20% NL

38%

20% NL

Comparable listings