Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Opwettenseweg 104 5674 AD Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me
Plan viewing

Beschikbaar

Plan viewing

€ 350.000,- k.k.

Karakteristieke vooroorlogse hoekwoning, welke onderdeel uitmaakt van een karakteristiek rijtje woonhuizen gelegen aan een doorgaande weg in het gebied tussen de kernen Nuenen en Eindhoven. Aan de ene zijde een landelijke woonomgeving en nabij de “Opwettense Watermolen”, aan de andere zijde de nieuwe uitbreidingslocatie Nuenen-West. Deze jaren ’30 woning behoeft renovatie/modernisering om aan de huidige eisen/wensen te voldoen.

Bouwjaar: circa 1928
Woonoppervlakte: circa 110 m²
Perceelopp.: circa 320 m²*
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Zeer gunstige ligging t.o.v. Eindhoven en de uitvalswegen. Zowel het centrum van Nuenen als Eindhoven zijn op fietsafstand. De charme van een dorp maar ook alle stad voorzieningen dus op korte afstand.
– Vlakbij het buitengebied van Nuenen en op slechts 5 minuten loopafstand van de basisschool “het Mooiste Blauw” met kinderopvang (Korein).
– De woning beschikt over een ruime woonkamer, een aangebouwde keuken, bijkeuken en berging en 2 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping.
– Indien gewenst kunnen er extra (slaap)kamer(s) gecreëerd worden door middel van het realiseren van een vaste trap naar de 2e verdieping.
– Er is sprake van achterstallig onderhoud. Koper dient rekening te houden met substantiële bijkomende kosten om de woning te renoveren en moderniseren.
– Dit object wordt verkocht door de gemeente Nuenen C.A.. Een gemeente dient zich te houden aan bepaalde procedures. Daarbij zal alle transparantie in acht worden genomen.
– Er geldt een zelfbewoningsplicht van 2 jaar voor de nieuwe eigenaar.
– In de koopakte zal de zogenoemde ouderdomsclausule en de niet-bewoningsclausule worden opgenomen.
– *Het huidige perceel grond wordt nog definitief ingemeten, over blijft een perceel grond van circa 320 m². Voor een indicatie van het toekomstige perceel verwijzen wij u naar de ingetekende kadastrale kaart in de brochure. De huidige bebouwing (garage en berging) in de huidige achtertuin worden zodoende nog gesloopt en de achtertuin dient opnieuw aangelegd te worden.
– Een achterom aan de zijkant van de woning en een diepe achtertuin blijven behouden.

Indeling:

Begane grond:
– Entree/hal met de meterkast en de trapopgang naar de 1e verdieping.
– L-woonkamer (oppervlakte: circa 33 m²).
– Dichte keuken (oppervlakte: circa 9 m²) met een gedateerde keukeninrichting in hoekopstelling.
– Ruime, gedeeltelijk betegelde bijkeuken met de aansluitingen voor de wasapparatuur en een vaste wastafel. Hier bevindt zich ook de achterdeur.
– Geheel betegelde toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje.
– Extra bijkeuken/berging aan de achterzijde van de woning.

1e verdieping:
– Overloop. Hier is ruimte om een vaste trap naar de 2e verdieping te realiseren indien gewenst.
– 2 ruime slaapkamers (oppervlakten: circa 12 en 13 m²). De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over rolluiken en de kamer aan de achterzijde over een vaste wastafel.
– Ruime, geheel betegelde badkamer, voorzien van een ligbad, douchecabine, wandcloset en een wastafelmeubel.
– Boven de bijkeuken en berging bevindt zich nog een extra berging met daarin de CV-opstelling. Deze ruimte is momenteel enkel via een trap buitenom te bereiken.

2e verdieping:
– Bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap.

Buitenterrein:
– Voortuin met een diverse beplanting.
– Achtertuin, momenteel in 2 delen. Het voorste deel is betegeld en het achterste gedeelte bestaat voornamelijk uit een grasgazon. *Het huidige perceel grond wordt gesplitst, over blijft een perceel grond van circa 320 m².
– Achterom.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Wij stellen het op prijs om binnen enkele dagen na bezichtiging van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 110 m2
  • 338 m2
  • 2

Features Opwettenseweg 104

Overdracht

Vraagprijs€ 350.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte338 m2
Woonoppervlakte110 m2
Inhoud469 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1928
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelG

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Monthly costs

Location Opwettenseweg 104

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Comparable listings