Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Sparrenlaan 34 5671 BR Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me

Verkocht

€ 375.000,- k.k.

Op toplocatie gelegen karakteristieke hoekwoning met een vrijstaande garage en een brede vrij gelegen achtertuin op het zuidoosten met achterom. De woning beschikt over 3 slaapkamers op de 1e verdieping, heeft een vaste trap naar de 2e verdieping en is gelegen aan een rustige straat, nabij het prachtige natuurgebied “Nuenens Broek” en het centrum van Nuenen. Dus met alle voorzieningen op loopafstand.

Bouwjaar: 1960
Woonopp.: circa 83 m²
Perceelopp.: 231 m²
Aanvaarding: In overleg

Bijzonderheden:
– Fraai gelegen in een gewilde woonomgeving, op loopafstand van de gezellige dorpskern van Nuenen en nabij een basisschool, sportvoorzieningen en een fraai wandelgebied “Nuenens Broek”.
– Open ligging, geen directe overburen en ideaal voor gezinnen met kinderen. Een groot en veilig speelveld ligt achter de woning.
– Uitbouwmogelijkheden aan de achterzijde en aan de zijkant.
– Veel privacy biedende achtertuin gelegen op het zuidoosten (zonzijde) met achterom.
– Doordat het een hoekwoning betreft is de tuin extra breed en het perceel groter.
– De buitengevels van de woning zijn in 2020 na geïsoleerd.
– De gehele woning is voorzien van houten kozijnen, beneden met dubbel glas, boven met enkel glas.
– Vrijstaande garage achter in de tuin.
– De gehele achterzijde (BG + 1e verdieping) is voorzien van rolluiken, deze zijn deels handmatig en deels elektrisch bedienbaar.
– Men dient rekening te houden met moderniseringskosten.

Indeling:

Begane grond:
– Entree/hal met de meterkast, de trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot een praktische trapkast.
– Gedeeltelijk betegelde toiletruimte, voorzien van een wandcloset en fonteintje.
– Doorzon woonkamer (oppervlakte: circa 25 m²), voorzien van vloerbedekking, een balken plafond, gemetselde schouw met open haard en een deur met toegang tot de tuin.
– Dichte keuken (oppervlakte: circa 7 m²) met tegelvloer en een eenvoudige keukeninrichting in wandopstelling, voorzien van een RVS spoelbak, 4-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en geiser voor de warmwatervoorziening. Ook bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasapparatuur en is er een tweede achterdeur.

1e Verdieping:
– Overloop met de afgesloten vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: circa 7, 12 en 13 m²), met een diverse vloerafwerking, behangen wanden en een houten plafond. De 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken en 1 van deze kamers mede van een vaste, praktische muurkast.
– Geheel betegelde badkamer, voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan en een wastafelmeubel.

2e Verdieping:
– Ruime voorzolder met de CV-opstelling.
– 4e zolder-/slaapkamer (oppervlakte: circa 12 m²), onder een puntdak en met kastruimte in de kapschuinte aan beide zijdes. Door het realiseren van een groter dakraam of dakkapel kan hier eenvoudig een volwaardige extra slaapkamer gecreëerd worden.

Bijgebouwen:
– Gemetselde garage (afmetingen binnenwerks: circa 6,12 x 2,78 m¹), voorzien van elektra en met een stalen kanteldeur aan de voorzijde en een extra loopdeur aan de tuinzijde.

Buitenterrein:
– Aangelegde voortuin met een diverse beplanting.
– Onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin, gelegen op het zuidoosten. Grotendeels betegeld en met meerdere plantenborders met een diverse beplanting. Het terras aan huis is voorzien van een grote elektrisch bedienbare zonneluifel en een buitenkraantje. Aan de zijkant is nog een eenvoudige overkapping gemaakt met plaats voor het tuingereedschap en de kliko’s.
– Achterom naar de oprit voor de garage.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 83 m2
  • 231 m2
  • 4

Features Sparrenlaan 34

Overdracht

Vraagprijs€ 375.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte231 m2
Woonoppervlakte83 m2
Inhoud348 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Dak typeZadeldak
IsolatievormenMuurisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelF

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Monthly costs

Location Sparrenlaan 34

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

39%

20% NL

36%

20% NL

26%

20% NL

Comparable listings