Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Van Maerlantstraat 14 5671 VM Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me

Verkocht

€ 388.500,- k.k.

Gezellige, uitgebouwde tweekapper met zeer ruime garage/hobbyruimte en privacy biedende achtertuin. Dit gezellige huis is gelegen op toplocatie in “oud-Nuenen”, nabij het centrum van Nuenen, een sportcomplex “De Lissevoort” en het “Nuenens Broek”.

Enkele uitspraken van de huidige bewoonster:
“In 1969 kwamen wij als jong gezin in Nuenen wonen. In een buurt met jonge mensen, veel kinderen, scholen, sportaccommodatie. En het Nuenens Broek, alles op loopafstand. Na 54 jaar prettig gewoond te hebben, gaan wij verhuizen naar een appartement. Midden in het centrum. Wij zeggen de buren en vrienden goedendag, maar wonen straks om de hoek. Het afscheid zal niet al te zwaar zijn. Een nieuwe fase breekt aan.

Bouwjaar: 1963
Woonopp.: circa 103 m²
Perceel opp.: 285 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Kindvriendelijk gelegen aan een ruim opgezette en groene straat.
– De grote aangebouwde garage is verwarmd en biedt veel mogelijkheden.
– Fraai aangelegde en privacy biedende achtertuin.
– Het betreft een solide gebouwde en goed onderhouden woning. Wel dient koper rekening te houden met moderniseringskosten.

Indeling:

Begane grond:
– Entree/ruime hal met de gemoderniseerde meterkast (12 groepen en 2 aardlekschakelaars en voorzieningen t.b.v. de zonnepanelen) en de trapopgang naar de 1e verdieping.
– Luxe en geheel betegelde toiletruimte met een hangend toilet en een fonteintje.
– gezellige woonkamer (oppervlakte: circa 24 m²) , voorzien van een eiken strokenparket en een open verbinding naar de eetkamer.
– Riante eetkamer (oppervlakte: circa 22 m²) met een tegelvloer en veel daglichttoetreding.
– Half open keuken met een wit geschilderde eiken inrichting, voorzien van een dubbele RVS-spoelbak, een inductie kookplaat en een afzuigkap; verder vind u in de keuken ook een verdiepte kelderkast en authentieke doorgeefkast.

1e Verdieping:
– Overloop met een luik/vlizotrap naar de 2e verdieping. Hier hangt ook de airco-unit.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: circa 6, 10 en 13 m²). Alle kamers zijn voorzien van ingebouwde kastruimte.
– Gemoderniseerde en geheel betegelde badkamer, voorzien van een douche, een wandcloset, een wastafel, een designradiator en een doorgang naar het balkon.

2e Verdieping:
– Praktische zolderruimte bestaande uit 2 compartimenten met CV-opstelling. Ook de omvormer t.b.v. de zonnepanelen treft u hier aan.

Bijgebouwen:
– Zeer ruime aangebouwde garage (afmetingen binnenwerks: circa 8,33 x 3,37 m¹) met houten openslaande deuren en voorzien van elektra, verwarming en een lichtkoepel.
– Houten tuinchalet.
– Houten schuur met overkapping.

Buitenterrein:
– Aanlegde voortuin en oprit.
– Privacy biedende achtertuin met een terras, een gazon en een fraaie beplanting.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 103 m2
  • 285 m2
  • 3

Features Van Maerlantstraat 14

Overdracht

Vraagprijs€ 388.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte285 m2
Woonoppervlakte103 m2
Inhoud508 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1963
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Foto's en video's door vrienden toegevoegd

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Monthly costs

Location Van Maerlantstraat 14

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

39%

20% NL

36%

20% NL

26%

20% NL

Comparable listings