Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Van Veldekestraat 17 5671 VC Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me
Plan viewing

Beschikbaar

Plan viewing

€ 449.000,- k.k.

Fors uitgebouwde en goed onderhouden tweekapper met een aangebouwde garage, carport en een zonnige en privacy biedende achtertuin. Dit gezellige huis is gelegen op toplocatie in “oud-Nuenen”, nabij het centrum van Nuenen, een sportcomplex “De Lissevoort” en het “Nuenens Broek”.

Bouwjaar: 1962
Woonopp.: circa 136 m²
Perceel opp.: 285 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Kindvriendelijk gelegen aan een ruim opgezette en groene straat.
– Uitgebouwd over 2 bouwlagen!!
– Het gezellige centrum van Nuenen met alle denkbare voorzieningen, de sportaccommodaties van “De Lissevoort” en het prachtige wandelgebied “Nuenens Broek”’ zijn op loopafstand.

Indeling:

Begane grond:
– Entree/ruime hal met de gemoderniseerde meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars).
– Toiletruimte met een hangend toilet.
– Ruime T-vormige woonkamer (oppervlakte: circa 43 m²) met een tegelvloer en een verdiepte kelderkast.
– Fijne eetkamer (oppervlakte: circa 13 m²) met een schuifpui naar het zonnige terras en een prachtige lichtstraat.
– Half open keuken (oppervlakte: circa 6 m²) met een nette inrichting, voorzien van een RVS-spoelbak, een afzuigkap en veel kastruimte.
– Ruime bijkeuken (oppervlakte: circa 9 m²) met een tegelvloer met schrobputje en aansluitingen voor wasmachine en droger.
– Inpandige garage met een tegelvloer, fonteintje, openslaande deuren en een loopdeur naar de tuin. Daglichttoetreding via een lichtkoepel.

1e Verdieping:
– Overloop met een luik/vlizotrap naar de 2e verdieping.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: circa 6, 12 en 19 m²). De grootste kamer is voorzien van een ruime inloopkast en een dakkapel. De grote voorslaapkamer heeft toegang tot het balkon.
– Zeer ruime en luxe badkamer (oppervlakte: circa 9 m²), geheel betegeld en voorzien van een ingebouwde kast, een wandcloset, 2 wastafels, 2 designradiators een douchecabine met thermosstaatkraan en mechanische ventilatie.

2e Verdieping:
– Praktische zolderruimte bestaande uit 2 compartimenten en met CV-opstelling. Bereikbaar via een vlizotrap.

Buitenterrein:
– Voortuin en een diepe oprit met carport.
– Onder architectuur aangelegde, zonnige en privacy biedende achtertuin op het Zuidoosten met een 2 terrassen, een prachtige borderbeplanting en enkele bomen.

Uitnodiging:

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 137 m2
  • 285 m2
  • 3

Features Van Veldekestraat 17

Overdracht

Vraagprijs€ 449.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte285 m2
Woonoppervlakte137 m2
Inhoud562 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1962
IsolatievormenDakisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Monthly costs

Location Van Veldekestraat 17

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

39%

20% NL

36%

20% NL

26%

20% NL

Comparable listings