Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Zuiderklamp 66 5672 HE Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me

Verkocht

€ 739.000,- k.k.

Oerdegelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met grote inpandige garage, gelegen in een parkachtige omgeving in Nuenen-Zuid.

De woning aan de Zuiderklamp 66 is een vrijstaande woning met een tuin aan alle vier de zijden. Je kunt dus helemaal rondom het huis lopen.
De vorige eigenaar heeft de woning zelf ontworpen en in eigen beheer gebouwd. Zijn vakmanschap zit in het timmerwerk en het merendeel van het houtwerk is zelf gemaakt. Dit kun je wel zien, zowel binnen als buiten. Een voorbeeld is de degelijke hardhouten trap.
In 1979 is de woning in gebruik genomen en het gezin van de eigenaar was de eerste en enige bewoner.
Je kunt heerlijk in de tuin zitten en verrast worden door eekhoorns die walnoten uit de notenboom verzamelen. Het is een fijne buurt en er is goed contact met de buren.
“aldus de verkoper”

Bouwjaar: 1979.
Woonopp.: circa 184 m²
Perceel opp.: 708 m².
Aanvaarding: in overleg.

Bijzonderheden:
– Rustig gelegen op een villalocatie in Nuenen-Zuid. Winkelcentrum Kernkwartier, een basisschool, een bushalte en dagstrand Enode zijn op loopafstand.
– Het betreft hier een solide gebouwd woonhuis. Wel dient men rekening te houden met significante opknap- en moderniseringskosten.
– Veel leefruimte en een kindvriendelijke omgeving, dus een echte gezinswoning.
– Privacy biedende tuin rondom.

Indeling:

Begane grond:
– overdekte entree/ruime hal met de trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot de woonkamer en de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars).
– Toiletruimte met fonteintje.
– Ruime L-vormige woonkamer (oppervlakte: circa 50 m), onderverdeeld in een zitkamer en een eetkamer met een gemetselde schouw in het midden. Vanuit de woonkamer is er toegang via een open verbinding naar de keuken en naar het overdekte terras via een schuifpui.
– Riante keuken (oppervlakte: circa 14 m²) met een verdiepte kelderkast en een eenvoudige houten inrichting met afzuigkap.
– grote inpandige berging/bijkeuken (oppervlakte: circa 17 m²), met een aansluiting voor de wasmachine.
– Inpandig te bereiken garage/berging (afmetingen binnenwerks: circa 2,97 x 6,08 m¹), met een stalen/houten kanteldeur en een ruime bergzolder erboven.

1e Verdieping:
– Overloop met vide en een luik naar de bergvliering.
– C.V.-ruimte.
– 4 ruime slaapkamers (oppervlakten: resp. circa 10, 11, 15 en 19 m²); de achter slaapkamer heeft een doorgang naar nog een extra slaapkamer/hobbykamer (oppervlakte: circa 10 m²).
– Betegelde badkamer, voorzien van een wastafel, toilet, ligbad en een douche.

2e Verdieping:
– Ruime en praktische bergvliering, te bereiken via een luik.

Buitenterrein:
– Grote oprit met plaats voor 3 auto’s.
– Aangelegde voortuin met gemetselde plantenbakken.
– Privacy biedende zij- en achtertuin met een gazon, een gedeeltelijk overdekt terras, een notenboom en borderbeplanting, een carport en een houten tuinberging.

Uitnodiging:

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 184 m2
  • 708 m2
  • 5

Features Zuiderklamp 66

Overdracht

Vraagprijs€ 739.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte708 m2
Woonoppervlakte184 m2
Inhoud769 m3

Bouw

SoortHerenhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1979
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Monthly costs

Location Zuiderklamp 66

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

25%

20% NL

41%

20% NL

34%

20% NL

Comparable listings