Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Fitisstraat 3 5702 PX Helmond

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me

Verkocht

€ 249.000,- k.k.

Gezellige tussenwoning met een achtertuin op het Westen en een grote gemetselde berging, fraai gelegen tegenover een plantsoen in de populaire Vogelbuurt. Voorzieningen zoals scholen, en winkels (overdekt winkelcentrum De Bus) zijn in de buurt. Het stadscentrum is op fietsafstand.

Bouwjaar: 1966
Woonopp.: circa 82 m²
Perceel opp.: 150 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Gelegen in een populaire en kindvriendelijke woonwijk en de nabijheid van alle voorzieningen.
– Verkeersluwe straat, dus ook zeer veilig voor kinderen.
– Aan de overkant ligt een basisschool en een speeltuintje. Een grote scholengemeenschap (dr. Knippenbergcollege) is op korte afstand.
– Privacy biedende achtertuin op het Westen met een zeer grote berging! Ook aan de voorzijde geheel vrij gelegen.
– Aan de achterzijde beschikt huis over een elektrisch bedienbare zonneluifel over de volle breedte.
– Alhoewel de woning bouw-constructief in zeer goede staat verkeert, dient de koper wel rekening te houden met moderniseringskosten.

Indeling:

Begane grond:
– Entree/ruime hal met de meterkast (4 groepen, een fornuisgroep en 2 aardlekschakelaars) en de trapopgang naar de 1e verdieping.
– Toiletruimte.
– Praktisch indeelbare doorzon-woonkamer (oppervlakte: circa 26 m²) met een schouw met aansluiting voor een kachel (niet recent gebruikt).
– Dichte keuken (oppervlakte: circa 7 m²), met een originele trapkast, een loopdeur naar de achtertuin en een moderne keukeninrichting, voorzien van een RVS-spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron en een koelkast; alle apparatuur is van het merk Bosch.

1e Verdieping:
– Overloop met de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: resp. circa 6, 11 en 14 m²).
– Geheel betegelde badkamer, voorzien van een wastafel en een ligbad met thermostaatkraan en douchegarnituur.

2e verdieping:
– Riante overloop met opstelling CV-ketel (Nefit Proline HR-combiketel, bouwjaar 2022).
– Zeer royale, multifunctionele open zolderruimte (oppervlakte: circa 10 m²). Deze ruimte biedt goede mogelijkheden voor een 4e slaapkamer.

Bijgebouwen:
– Grote gemetselde berging (afmetingen: circa 2,43 x 4,40 m¹), voorzien van elektra.

Buitenterrein:
– Voortuin.
– Geheel vrij gelegen achtertuin op het Westen, grotendeels verhard en voorzien van diverse plantenborders en een achterom naar het buurpad.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 82 m2
  • 150 m2
  • 3

Features Fitisstraat 3

Overdracht

Vraagprijs€ 249.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte150 m2
Woonoppervlakte82 m2
Inhoud353 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1966
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Monthly costs

Location Fitisstraat 3

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

90.603

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

34%

20% NL

33%

20% NL

33%

20% NL