Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Vrouwe Cecilialaan 16 5673 MX Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me

Verkocht o.v.

€ 500.000,- k.k.

Fijn vrijstaand-geschakeld herenhuis met een grote privacy biedende zij- en achtertuin, inpandige garage en 4 riante slaapkamers. Deze gezinswoning is gelegen in op fraaie woonstand in Nuenen-Oost, op loopafstand van een basisschool en het fraaie buitengebied.

Bouwjaar : 1984.
Woonoppervlakte : circa 119 m².
Inhoud: : circa 559 m³.
Perceel opp. : 340 m².
Aanvaarding : in overleg.

Bijzonderheden:
– Ideale gezinswoning, gelegen in een gewilde en kindvriendelijke woonomgeving. Op korte afstand van de gezellige dorpskern, een basisschool, de bushalte en het fraaie wandelgebied “De Papenvoortse Heide”.
– Gelegen aan een prachtige groene laan met berkenbomen.
– 4 riante slaapkamers en een fijne tuin.
– Energielabel C!
– Het betreft een solide en goed onderhouden woonhuis. Koper dient echter wel rekening te houden met moderniseringskosten. U treft ook enkele Artis Impressions aan om u een beeld te geven van de mogelijkheden.

Indeling:

Begane grond:
– overdekte entree/hal met een trapopgang naar de 1e verdieping en de uitgebreide meterkast (4 groepen, 2 aardlekschakelaars en een aansluiting op het glasvezelnetwerk).
– Toilet met fonteintje.
– Gezellige en zeer lichte woonkamer (oppervlakte, inclusief open keuken,: maar liefst circa 48 m²), voorzien van een tegelvloer.
– Open keuken met een eenvoudige keukeninrichting, voorzien van een afzuigkap.
– Inpandige berging (oppervlakte: circa 7 m²), met een tegelvloer en een loopdeur naar de tuin.
– Ruime inpandige garage (afmetingen binnenwerks: circa 2,98 X 8,16 m¹) met een stalen kanteldeur en een loopdeur naar de tuin.

1e Verdieping:
– Overloop met een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.
– 3 fijne slaapkamers (oppervlakten: resp. circa 7, 12 en 15 m²). De achter slaapkamer is voorzien van een wastafel.
– Ruime, eenvoudige badkamer met een douche, wastafel, toilet en ligbad.

2e Verdieping:
– overloop met veel kastruimte onder de kapschuinte, aansluiting voor de wasmachine en de CV-opstelling.
– Praktische 4e (slaap-) kamer (oppervlakte: circa 10 m²) met dakraam.

Buitenterrein:
– Diepe voortuin en oprit.
– Grote, privacy biedende en zonnige achtertuin met een gazon, terras, borders, een aantal volwassen bomen en een achterom.

Uitnodiging:

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 119 m2
  • 340 m2
  • 5

Features Vrouwe Cecilialaan 16

Overdracht

Vraagprijs€ 500.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte340 m2
Woonoppervlakte119 m2
Inhoud559 m3

Bouw

SoortHerenhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1984
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers1

Monthly costs

Location Vrouwe Cecilialaan 16

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

24%

20% NL

33%

20% NL

43%

20% NL

Comparable listings