Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Opwettenseweg 78B 5674 AD Nuenen

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me

Verkocht o.v.

€ 700.000,- k.k.

Zeer ruime en luxe afgewerkte tweekapper met inpandige garage en een zeer diepe achtertuin. Deze ideale gezinswoning is gelegen op een fraaie woonstand aan de rand van Nuenen.

Bouwjaar: 1989

Woonopp.: circa 199 m²

Perceel opp.: 997 m²

Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:

– Fraaie woonstand aan een verkeersluwe weg. Zeer gunstige ligging t.o.v. de uitvalsweg richting Eindhoven. Er is een basisschool op loopafstand. Het gezellige dorpscentrum van Nuenen en winkelcentrum Het Kernkwartier liggen op 5 minuten fietsafstand.

– De achtertuin is circa 60 m¹ diep, dus zeer geschikt voor onder andere een zwembad, moestuin, het houden van dieren etc..

– Solide gebouwd huis met een hoog afwerkingsniveau (alles gestukadoord, overal houten deurstijlen met stompe deuren etc). Opgetrokken in een mooie handvormsteen.

– De 2e verdieping biedt mogelijkheid voor meerdere extra slaapkamers. Zeer geschikt voor grotere (samengestelde) gezinnen.

– Energiezuinige woning met 20 zonnepanelen. Het energielabel is B.

Indeling:

Begane grond:

– Overdekte entree/hal met de trapopgang naar de 1e verdieping.

– Geheel betegelde toiletruimte met een wandcloset, een fonteintje en mechanische ventilatie..

– Zeer ruime L-vormige woonkamer (oppervlakte: circa 47 m²) met een fraaie eiken plankenvloer, gestukadoorde wanden en plafonds, een zandstenen schouw met gashaard, airco. en openslaande tuindeuren (2X).

– Grote woonkeuken (oppervlakte: circa 24 m²) met een fraaie PVC vloer, designradiator, een loopdeur naar het overdekte terras en een luxe keukeninrichting, voorzien van een werkeiland, dubbele RVS spoelbak, vaatwasser, inductie-kookplaat met warmhoud zone, RVS afzuigkap, oven, combimagnetron en een grote koelkast. Alle apparatuur is van een A-merk.

– Inpandige garage (afmeting binnenwerks: 3,7 X 5,5 m¹) met een loopdeur naar de zijtuin, een stalen kanteldeur, 2 omvormers t.b.v. de zonnepanelen en de meterkast (12 groepen, een kookgroep, 2 aardlekschakelaars en nog een groep t.b.v. het terug leveren van de zonnepanelen).

1e Verdieping:

– Ruime overloop met de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

– 3 royale slaapkamers (oppervlakten: respectievelijk circa 15, 17 en 19 m²). Alle kamers zijn voorzien van een eiken parketvloer. De grootste slaapkamer is voorzien van veel ingebouwde kastruimte en airco.. De achter slaapkamer biedt toegang tot het balkon en is tevens voorzien van airco..

– Luxe en geheel betegelde separate toiletruimte met hangend toilet en een fonteintje.

– Ruime, luxe en geheel betegelde badkamer, voorzien van 2 design wastafels, grote inloopdouche, hoekbad met whirlpool en een gestukadoord plafond met led spotjes.

2e Verdieping:

– Zeer ruime open zolderruimte (oppervlakte: circa 50 m²) met 2 dakramen, de CV-opstelling en zeer grote ingebouwde kast. Mogelijkheid voor meerdere extra kamers.

Buitenterrein:

– Fraai aangelegde voortuin en een brede oprit (voor 2 auto’s).

– Zeer diepe (circa 60 m¹) achtertuin met een gedeeltelijk overkapt terras, een zonneterras, een overkapping t.b.v. opslag, een houten tuinchalet, 3 tuinlantaarns, volwassen bomen, een prachtige vaste beplanting en een achterom.

Uitnodiging:

De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Bij grote belangstelling kan worden overgegaan tot een biedingsprocedure.

  • 199 m2
  • 997 m2
  • 3

Features Opwettenseweg 78B

Overdracht

Vraagprijs€ 700.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte997 m2
Woonoppervlakte199 m2
Inhoud781 m3

Bouw

SoortHerenhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1989
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Monthly costs

Location Opwettenseweg 78B

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Comparable listings