Skip to content

Te koop: appartement Stationsstraat 68 5664 AT Geldrop

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Contact me

Verkocht

€ 195.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Properties>
  3. koop Geldrop Stationsstraat 68

Leuk 2-kamer appartement gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met een eigen berging in het souterrain. Fraaie locatie aan een mooie laan tegenover het NS-station. Maar ook het gezellige centrum van Geldrop is op loopafstand. Ideaal voor de starter!

Bouwjaar: 1974.
Woonoppervlakte: circa 48 m².
Aanvaarding: in overleg.

Bijzonderheden:
– Goede bereikbaarheid! Ideaal gelegen nabij het NS-station van Geldrop. Het gezellige centrum van Geldrop, met al haar voorzieningen, bevindt zich op loop-/fietsafstand.
– Bij dit appartement behoort een ruime separate berging in het souterrain.
– Volop parkeergelegenheid nabij het appartementencomplex.
– Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.
– Loggia op het zuidoosten met een fraai uitzicht.
– De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt thans € 66,07 per maand.

Indeling:

Complex:
– Gemeenschappelijke entree met daarnaast de toegangsdeur tot de individuele bergingen.
– Ontvangsthal met een bellentableau, intercominstallatie en de brievenbussen.
– Ruime hal met trappenhuis naar de diverse appartementen op de 1e en 2e verdieping.

Souterrain:
– Ruime, inpandige berging (afmetingen circa 2,30 x 4,32 m¹) voorzien van elektra.
– Gemeenschappelijke fietsenstalling.

Appartement 2e Verdieping:
– Toegang tot het appartement via een overdekte galerij.
– Hal met de intercominstallatie en de vernieuwde meterkast (2011: 4 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer, de keuken en het toilet. Het gehele appartement is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.
– Gezellige woonkamer (oppervlakte circa 20 m²) voorzien van een stucwerk wand- en plafondafwerking en de grote kunststof raampartij (dubbel glas) zorgt voor een mooie daglichttoetreding. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer en de loggia.
– Loggia op het zuidoosten gelegen met een geweldig uitzicht over de groene straat en het station van Geldrop.
– Slaapkamer, met toegang tot de badkamer.
– Geheel betegelde badkamer voorzien van een inloopdouche met stort- en handdouche, een wastafelmeubel, mechanische ventilatie en inbouwspots.
– Dichte keuken (oppervlakte: circa 8,5 m²) met een eenvoudige inrichting, voorzien van een houten werkblad, een ronde RVS spoelbak, gaskookplaat en RVS afzuigkap. De keuken is tevens voorzien van de aansluitingen voor de wasapparatuur, de CV-opstelling en een ruime provisiekast.
– Grotendeels betegelde toiletruimte met een closet en een fonteintje.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 48 m2
  • 1

Features Stationsstraat 68

Overdracht

Vraagprijs€ 195.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte48 m2
Inhoud155 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1974
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Monthly costs

Location Stationsstraat 68

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

39.078

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

48%

20% NL

32%

20% NL

20%

20% NL